Besök i Luleå

Nu i september så hade vi planerat in ett möte i Unionen Scania i Sverige så vi från Södertälje åkte upp till Luleå och även de från Oskarshamn åkte upp. Vi hade lunch till lunchmöte och diskuterade lite gemensamma saker och så fick vi mycket bra visningar av fabriken Scania Ferruform.

Som vanligt på dessa resor så blir det inte så mycket tid över till fritid, men någon timme innan middagen på kvällen blev det och då passade jag på att logga ett par geocacher. En av kollegorna (av oss fyra från Södertälje) geocachar också lite så det var ju lite roligt.

dsc_2956

Sist jag var i Luleå var 1995, då jobbade jag i tre månader på Scania i Luleå under juni till augusti så det var verkligen ett bra tag sedan. Kände i alla fall igen mig en hel del.

dsc_2965

Snabbvisit i Visby

Det är kul att komma till nya platser och Gotland och Visby är ställen jag aldrig kommit till tidigare. Nu är det lite speciellt när det kommer till geocaching och man åker iväg på konferens. Vi hade två dagars intensivt regionstyrelsemöte i Unionen för Östra Sörmland och Gotland. Vi flög över och direkt från flygplatsen till Wisby Hotell för konferens. Korta pauser för fika och grupparbete. Det blir inte många minuter över till geocaching. Under lunchen så passade jag på under en 15-20 minuter att springa runt och logga ett par cacher. Den allra första och närmsta var GC4TC07 – Visby – Fd Stadshotellet . Sedan begav jag mig iväg en sväng nedåt hamnen och loggade en rondellcache. GC50GVN – Det går runt. Strax efter loggning så dundrade ett gäng stridsvagnar in och for runt rondellen och tog positioner i hamnområdet. Det pågår tydligen en stor försvarsövning nu och efter flygets övning några dagar var det nu dags för dessa.

 

dsc_2808

 

Efter lunchen blev det mer konferernade och sedan lite team buildingaktiviteter mellan 15:30 och 18. Därefter var det dags för tre rätters middag kl 19, så kvällen gick. Därerfter var det upp nästa morgon och fortsätta konferensen till runt 15:00 då vi avslutade och det blev taxi tillbaka till flygplatsen. Hann med två cacher i alla fall och har fått Gotland och Visby på kartan.

dsc_2776

 

dsc_2768