Lunchcachning i Järna

Planerade in ett lunchcachningspass med Årstafrun och vi siktade in oss på Järna och ett antal cacher av olika typer som Matonym lagt ut i samband med ett event. Vi parkerade vid Järna Scoutstuga och loggade först tradden Järna Scoutkår GC4T31M, sedan gav vi oss på multin Lyktstolpskonst GC74KB7 som gav lite konstkunskaper på vägen. Därefter så gick vi på den lite mer ovanliga cachetypen Letterbox Hybrid, vilket är ett mellanting mellan multi, myst och trad. Eftersom de inte är så krångliga att göra och ställer bara vissa krav borde det i praktiken finnas fler av dennna sort, men av någon anledning så gör det inte det.

Denna Letterbox hittades med bra sluttema på burk också så nu gick vi mot ytterligare en trad Båtmanstorpet Tallstugan GC74K99. Här har jag letat efter en anna trad för ett antal år sedan, men den är tydligen arkiverad och nu finns en ny här. Den hittades på klassiskt gömställe. Nu räknade vi ut slutkoordinaterna på en myst också Nr 100 GC74KPP och när vi fått all matematik på plats så blev det en liten promenad iväg.

Alla dessa cachetyper inom behagligt promenadavstånd under en lunch i fint väder, lite kallt i luften, men soligt och fint. Nu var det bara att åka tillbaka och äta lite också.